/Common Errors

TeamSite – Insufficient space

TeamSite Version: 6.7.1 Operating System: Windows Server 2003 I recently experienced a major issue with the TeamSite server, where by it was not displaying the TeamSite url on the browser.  I was getting a Apache error. I scrolled through the TeamSite logs to find an error which was causing TeamSite not load correctly.  This can [...]

By |2009-01-14T18:07:32+00:00January 14th, 2009|Common Errors, TeamSite|0 Comments

Setting up Derby for the Interwoven Event SubSystem

Problem You are trying to setup Derby database for use with the Interwoven Event SubSystem. You have followed the installation instructions manual You get the following error in the eventsubd.log when starting the Event Subsytem: "Cannot create PoolableConnectionFactory". Potential Solution Check where the testdb database file has been created as the default in the Interwoven [...]

By |2009-01-10T04:52:19+00:00January 10th, 2009|Common Errors, Installations|0 Comments

Solution to – ILOG Teamserver is currently unavailable

Problem You are seeing the following error in the TeamSite user interface and in the server logs: "ILOG Teamserver is currently unavailable. Contact your system administrator for details." Potential Solution You may only need to restart the Interwoven Rules Service. You can do this on UNIX by the following commands:  /etc/rc3.d/S15iw.rules stop /etc/rc3.d/S15iw.rules start Full [...]

By |2009-01-10T04:44:39+00:00January 10th, 2009|Common Errors|0 Comments

OpenDeploy Error – User name from csContextString is blank

Problem Had a really tricky problem where workflow was not calling OpenDeploy and giving an error "User name from csContextString is blank". Potential Solution Do the following 1. /usr/iw-home/bin/iwsessionkeygen and then check in /usr/iw-home/private/etc that the passphrase file has a recent time stamp 2. Run the new version of this /usr/iw-home/CSF/AccessService/bin/iwsharedkeyfilegen 3. Then re-start the [...]

By |2009-01-10T04:21:09+00:00January 10th, 2009|Common Errors|0 Comments

ilog Rules Preventing OpenDeploy Deployments

Problem OpenDeploy deployments are failing with the following type of errors: Error during task execution: Production Deployment, message: java.lang.NullPointerException *** START STACK TRACE *** com.interwoven.livesite.rules.ilog.RuleSession. <init>(RuleSession.java:77) com.interwoven.livesite.rules.ilog.RuleSession.getContentSession (RuleSession.java:285) com.interwoven.livesite.rules.ilog.RuleAppUtils.getContentRuleAppArchives (RuleAppUtils.java:221) com.interwoven.livesite.rules.ilog.RuleAppUtils.getContentRuleApps (RuleAppUtils.java:196) com.interwoven.livesite.opendeploy.impl.OpenDeploymentServiceAdapter. buildDeployment (OpenDeploymentServiceAdapter.java:154) com.interwoven.livesite.opendeploy.impl.OpenDeploymentServiceAdapter. buildDeployments (OpenDeploymentServiceAdapter.java:222) com.interwoven.livesite.opendeploy.impl.OpenDeploymentServiceAdapter. buildDeployments (OpenDeploymentServiceAdapter.java:55) com.interwoven.livesite.deployment.impl.BaseDeploymentService. buildDeploymentList (BaseDeploymentService.java:213) com.interwoven.livesite.deployment.impl.BaseDeploymentService.deployFiles (BaseDeploymentService.java:85) com.interwoven.livesite.workflow.task.DeploymentTask.deployFiles (DeploymentTask.java:82) *** END STACK TRACE *** [user: 12/15/08 [...]

By |2009-01-10T04:06:35+00:00January 10th, 2009|Common Errors|0 Comments

SitePublisher Sitemap not loading

Problem The Site Publisher Sitemap is not loading in the user interface. Potential Solution Reset the user interface services via the iwreset -ui command (e.g) /usr/iw-home/bin/iwreset -ui Errors seen (Error in Action) javax.servlet.ServletException: Java heap space at org.apache.struts.actions.DispatchAction.dispatchMethod(DispatchAction.java:294) at org.apache.struts.actions.DispatchAction.execute(DispatchAction.java:187) at com.interwoven.livesite.common.web.action.BaseAction.execute(BaseAction.java:273) at com.interwoven.livesite.web.LivesiteAction.execute(LivesiteAction.java:78) at org.apache.struts.action.RequestProcessor.processActionPerform(RequestProcessor.java:431) at org.apache.struts.action.RequestProcessor.process(RequestProcessor.java:236) at org.apache.struts.action.ActionServlet.process(ActionServlet.java:1196) at org.apache.struts.action.ActionServlet.doGet(ActionServlet.java:414) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:689) at [...]

By |2009-01-10T04:02:17+00:00January 10th, 2009|Common Errors|0 Comments

ERANGE error in iwtrace.log

Platform: Linux TeamSite Version: 6.7.1 I was recently involved in a project where I was getting a constant error message appearing in my iwtrace.log (iw-home/local/logs). GetGroups getgrent failed with errno=ERANGE The error casued TeamSite not to start correctly.  I was looking up reasons and solutions for the error, and found the below; Cause: TeamSite is reading [...]

By |2008-12-10T16:14:58+00:00December 10th, 2008|Common Errors, TeamSite|0 Comments

IWADSI error in iwtrace.log

I was recently involved in a project where I was getting a constant error message appearing in my iwtrace.log (iw-home/local/logs). IWADSI::GetGC: ADsEnumerateNext failed: 0x1 IWADSI::Init failed to get pointer to GC root. [Sun Oct 05 09:36:41 2008] EnumerateOSGroups: Failed to initialize IWADSI I was looking up reasons and solutions for the error, and found the [...]

By |2008-12-09T18:38:03+00:00December 9th, 2008|Common Errors, TeamSite|0 Comments

TeamSite 6.7.1 Logout Error

Platform: Linux TeamSite Version: 6.7.1 I was involved in a recent project where each time the client logged out of TeamSite, they would get a log out error.  Initially we weren't sure why the error was appearing.  After thorough investigation of the TeamSite logs I came across some errors/warnings in the file servletd_out.log (located in [...]

By |2008-12-03T15:54:42+00:00December 3rd, 2008|Common Errors, TeamSite|0 Comments

TeamSite 6.7.1 HTTP 404 Error

Platform: Windows 2003 SP1 TeamSite Version: 6.7.1 A recent issue I experienced on TeamSite 6.7.1 was that I couldn't get access to the TeamSite 6.7.1 interface on the browser.  I would get a HTTP 404 error appearing on the screen Solution: - Find the file libeay32.dll under the c:program filescommon filesInterwovenlib directory. - Replace the [...]

By |2008-12-02T16:40:50+00:00December 2nd, 2008|Common Errors, TeamSite|0 Comments